Nicolae Demetriade, directorul agenției de turism World Travel, a fost ales președinte al ANAT

Nicolae Demetriade, directorul agenției de turism World Travel, a fost ales președinte al ANAT

Sursa foto:ANAT

scris 21 feb 2018

Nicolae Demetriade, directorul general al agenției de turism World Travel, a fost ales președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) pentru un mandat de doi ani.

Cu o experiență de 20 de ani în turism, Nicolae Demetriade este fondatorul agenției de turism Happy Tour, pe care a vândut-o în 2007 fondului de investiții spaniol GED.

A ocupat diverse funcții de conducere în cadrul TAROM în perioada 1981-2002, între 2001 și 2003 fiind CEO al companiei naționale de transporturi aeriene. A revenit la Tarom ca director executiv și membru în Consiliul de Administrație în 2013, pentru câteva luni.

EXCLUSIV 10 oameni de afaceri, printre care Cristian Țânțăreanu, proprietarul City Grill și fostul șef al McDonald\'s România, și-au unit forțele pentru a construi cel mai spectaculos complex de evenimente, cu 10 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV 10 oameni de afaceri, printre care Cristian Țânțăreanu, proprietarul City Grill și fostul șef al McDonald's România, și-au unit forțele pentru a construi cel mai spectaculos complex de evenimente, cu 10 milioane euro

În noua sa calitate, Nicolae Demetriade își propune urgentarea aplicării noului sistem de garantare a pachetelor turistice, în concordanță cu cerințele Directivei Europene, apariția Legii Turismului, aflată în stadiul de proiect în prezent, aplicarea cotei TVA de 9% și pentru agențiile de turism, dar și urgentarea noilor reglementări privind protecția datelor personale, în vigoare din luna mai 2018, întărirea relației cu TAROM și cu celelalte asociații patronale din turism.

“Am parcurs în cei 20 de ani de pionierat în turism multe etape de tranziție, am sperat în toată această perioadă, alături de cei care au condus asociația, într-o îmbunătățire a mediului de afaceri, într-o reglementare pozitivă a pieței de turism, în creșterea prestigiului ANAT și atragerea respectului partenerilor instituționali față de asociație. S-au realizat multe lucruri bune până în prezent, este timpul să ridicăm nivelul realizărilor în interesul general al membrilor asociatiei”, declară Nicolae Demetriade.

Echipa Consiliului Director este formată din:

Nicolae Demetriade (World Travel) – președinte

Dragoș Anastasiu (Tui TravelCenter/Eurolines)

Alin Burcea (Paralela 45)

Ciprian Popescu (Danubius Travel)

Dumitru Luca (Corali)

Sorin Dencescu (Kron-Tour Lufthansa City Center)

Surpriză: un nou retailer puternic a intrat în România. Distribuitor exclusiv al mai multor branduri și controlat de cea mai mare platformă de vânzare pentru produse sportive din Polonia CITEȘTE ȘI Surpriză: un nou retailer puternic a intrat în România. Distribuitor exclusiv al mai multor branduri și controlat de cea mai mare platformă de vânzare pentru produse sportive din Polonia

Lucian Boronea (Accent Travel&Events)

Sorin Nicolescu (Olimpic International Turism)

Mălin Mălineanu (New Concept Travel)

Din Consiliul Director al ANAT fac parte de drept președinții celor opt Consilii Regionale:

Dan Goicea (Cocktail Holidays), președintele Regiunii București-Ilfov

Valeriu Claudiu Ștefan (Velmar Dreams), președintele Regiunii Sud

Eduard Cazacu (Eddie’s Travel), președintele Regiunii Nord

Andrei Chirilov (Laguna Tour), președintele Regiunii Sud-Est

Alexandru Nănescu (Inter Tour), președintele Regiunii Nord-Est

Sebastian Gioarsă (Aerotravel Cluj-Napoca), președintele Regiunii Vest

Raluca Ungureanu (Aerotravel Timișoara), președintele Regiunii Nord-Vest

Dorina Popescu (Gorj Turism), președinte Regiunii Sud-Vest

Nicolae Demetriade este al 9-lea președinte ANAT, după Alin Burcea (2016-2018, 1990-1993), Aurelian Marin (2015-2016), Lucia Nora Morariu (2013-2015, 2004-2006), Corina Martin (2009-2013), Dragoș Anastasiu (2007-2009), Gheorghe Fodoreanu (2006-2007), Cornel Găină (2000-2004, 1993-1998), Marcel Bădescu (1998-2000, președinte de onoare între 2002 și 2013).

viewscnt
Afla mai multe despre
demetriade
anat