Ascendis: intrăm în forță în spațiul ex-iugoslav

Ascendis: intrăm în forță în spațiul ex-iugoslav
scris 4 apr 2018

Compania Ascendis, deținută de patru antreprenori români și jucător pe piața de training și consultanță în domeniul dezvoltării organizaționale, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri cumulată de 7,26 milioane de euro, ca urmare a creșterii cererii de programe de training și teambuilding.

În 2017, vânzările de programe de training și teambuilding pentru angajații din corporații au crescut cu 16% față de anul 2016, aceste divizii generând circa 70% din businessul total al grupului Ascendis, cu 5,16 milioane de euro. De asemenea, în aceeași perioadă, vânzările de cursuri de limbi străine au crescut cu 13%, ajungând la 1,1 milioane de euro, iar cele de programe de well-being cu 7% realizând 0,3 milioane de euro. În plus față de 2016, s-au adăugat începând din luna octombrie și serviciile de digital marketing ale Ideologiq, care a realizat în 2017 o cifră de afaceri de 0,7 milioane de euro. 

„În 2017 am lucrat cu peste 500 de clienți, iar training am făcut cu peste 16.600 de persoane. La aceștia se adaugă 19.800 participanți la cele 355 de evenimente corporate organizate de consultanții Ascendis”, a declarat Andrei Goșu, directorul general al Ascendis.

Retailerul online Elefant.ro, al doilea jucător din piață, a deschis primul centru outlet din Capitală CITEȘTE ȘI Retailerul online Elefant.ro, al doilea jucător din piață, a deschis primul centru outlet din Capitală

În prezent, echipa Ascendis este formată din 100 de persoane, dintre care 70 sunt consultanți, iar restul fac parte din echipa de suport sau au competențe specifice pentru teambuilding și conferințe. Anul trecut s-a mărit echipa cu 20 de persoane.

„Pentru 2018 ne propunem o creștere de 10%. În plus față de anul trecut, vom investi mult în microlearning și coaching. Și vom intra în forță în spațiul ex-iugoslav. Ascendis Adria se va lansa în iunie cu o echipă de 5 consultanți și va acoperi Serbia, Croația si Slovenia”, a spus Andrei Goșu.

Înființată în urmă cu 20 de ani, Ascendis are în prezent linii de business în arii precum training, microlearning, coaching, consultanță, teambuilding, e-learning, certificări HR și LSS, limbi străine, well-being și studii de piață.

Grupul este deținut de patru parteneri români - Florin Rădulescu, Marius Opriș, Sorin Păun și Andrei Goșu – care dețin, fiecare, câte 25% din acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
ascendis
teambuiding
training