ATOSS Software - angajații vor fi împărțiți în două schimburi și vor veni la birou prin rotație

ATOSS Software - angajații vor fi împărțiți în două schimburi și vor veni la birou prin rotație
scris 5 apr 2021

ATOSS Software, companie de software din zona de vest a României, a închiriat 2.000 de metri pătrați de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timișoara și își va reloca sediul la jumatatea lunii mai, angajații companiei urmând însă să fie împărțiți în două schimburi, în actualul context de pandemie, și să vină la birou prin rotație, cu o săptămână la birou și o săptămână dedicată activității de la distanță. 

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Compania este parte din ATOSS Software AG, cu sediul central în München, Germania. Compania are birouri regionale în Austria, Elveția, Germania, Olanda și România și deservește peste 10.000 de clienți din 46 de țări.

În România, compania are circa 170 de angajați.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Vox Technology Park are o suprafață totală de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Compania are în dezvoltare și proiectul rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
atoss
angajati
vox