700 de pasageri au rămas blocați 8 ore într-un tren Eurostar

700 de pasageri au rămas blocați 8 ore într-un tren Eurostar
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 dec 2023

Aproximativ 700 de pasageri au rămas blocați timp de 8 ore într-un tren Eurostar care s-a defectat la 30 de minute după ce a plecat dintr-o gară din Londra.

Urmărește-ne și pe Google News

Trenul a plecat spre Amsterdam joi, la ora 8:16, dar s-a oprit la intrarea în Tunelul Mânecii, care leagă Anglia de Franța, potrivit BBC. Trenul s-a stricat după căderea mai multor linii electrice aeriene, a precizat Eurostar.

România devine producător și exportator de autobuze electrice, prin Ciorogârla CITEȘTE ȘI România devine producător și exportator de autobuze electrice, prin Ciorogârla

„Situația a fost complicată din cauza poziției trenului și a infrastructurii”, a mai precizat Eurostar. Pasagerii s-au plâns că trenul a rămas fără electricitate și nu au avut acces la toalete timp de opt ore. Ben Williams a declarat pentru The Independent că la patru sau cinci ore după ce trenul s-a stricat toți pasagerii a primit câte o gustare gratuită. Ashleigh Furlong, reporter Politico și pasager în tren, a scris în publicația pentru care lucrează că pasagerii nu au primit timp de câteva ore nicio actualizare despre situația în care se aflau, arată Digi 24.

„Cu toaletele pline, oameni din ce în ce mai flămânzi și mai însetați și comunicare minimă din partea angajaților, bunăvoința s-a evaporat repede”, a scris Furlong. Un purtător de cuvânt al Eurostar a declarat pentru The Independent că își cere scuze pentru incident și că pasagerii urmau să fie duși înapoi la Londra. „Din cauza unei situații complicate din cauza poziției trenului și a infrastructurii șinelor, trebuie respectate anumite proceduri de siguranță înainte de a putea deplasa trenul”, a spus purtătorul de cuvânt.

FOTO Primele fotografii cu viitorul Renault 5 de serie, înainte de lansare CITEȘTE ȘI FOTO Primele fotografii cu viitorul Renault 5 de serie, înainte de lansare

„Toți pasagerii de la bord vor fi întâmpinați la Londra cu băuturi răcoritoare și vor primi o compensație”, a mai precizat acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
tren
eurostar