Auto/Transporturi

Niki Lauda, triplu campion mondial de Formula 1, care și-a readus recent avioanele în România, a decedat

Niki Lauda, triplu campion mondial de Formula 1, care și-a readus recent avioanele în România, a decedat

marţi, 08:11

Austriacul Niki Lauda, triplu campion mondial de Formula 1, care a lansat recent curse aeriene directe între București și Viena prin compania sa aeriană low-cost Laudamotion, a decedat la vârsta de 70 de ani.

 • Explozia de vânzări a Tesla Model 3 din Europa s-a stins după numai două luni
  Explozia de vânzări a Tesla Model 3 din Europa s-a stins după numai două luni
  marţi, 07:52

  Avansul din lunile februarie și martie al lui Tesla Model 3, când a înregistrat un număr uriaș de înmatriculări, depășind atât vehiculele electrice de pe piață, dar și concurenții din segmentul mediu, Audi A4, BMW Serie 3 și Mercedes C Class, a fost numai un foc de paie.

 • FOTO SPION cu VW Golf 8. Interiorul dezvăluit complet nedeghizat
  FOTO SPION cu VW Golf 8. Interiorul dezvăluit complet nedeghizat
  marţi, 07:30

  Mai multe fotografii cu viitorul model VW Golf 8 au fost publicate pe un forum dedicat pasionaților de Volkswagen Golf. Pozele cuprind atât interiorul, complet nemascat, cât și exteriorul, cu mașina camuflată.

 • Uber avansează în România
  Uber avansează în România
  marţi, 07:09

  Compania americană Uber, care le pune la dispoziție utilizatorilor de smartphone-uri un serviciu de transport alternativ taxiurilor prin intermediul unei aplicații mobile, a înregistrat în România la nivelul anului 2018 o cifră de afaceri de 7,44 milioane de lei, cu 6,4% mai mult față de anul precedent, precum și un profit net de 707.158 lei, de la 435.554 lei în 2017.

 • DOCUMENT Ford începe concedierile. Scrisoare către angajați
  DOCUMENT Ford începe concedierile. Scrisoare către angajați
  20 mai 2019

  Ford și-a anunțat angajații că va elimina 7.000 de locuri de muncă la nivel global, aproximativ 10% din totalul angajaților, parte din ampla restructurare anunțată de companie în ianuarie.

 • Uber, Bolt si Clever se unesc și lansează petiția #continuam
  Uber, Bolt si Clever se unesc și lansează petiția #continuam
  20 mai 2019

  Companiile Uber, Bolt si Clever, afectate de noile reguli de taximetrie care le periclitează funcționarea pe piața locală, lansează, prin intermediul asociației care le reprezintă, petiția #continuam, dedicată celor care doresc ca serviciile lor de transport urban să continue să funcționeze în România.

 • Ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR să rezilieze contractul pentru DN73
  Ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR să rezilieze contractul pentru DN73
  20 mai 2019

  Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut luni directorului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, să rezilieze contractul pentru DN73 deoarece a constatat o slabă mobilizare a constructorului.

 • Proiectul autostrăzii București – Brașov avansează
  Proiectul autostrăzii București – Brașov avansează
  20 mai 2019

  Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și directorul general CNAIR, Narcis Neaga, au anunțat, luni, că au semnat luni contractul de finanțare pentru sectorul Predeal – Cristian al autostrăzii București – Brașov, valoarea totală a contractului fiind de 202,235 milioane lei.

 • Idee: Și elevii să meargă gratis cu trenul, ca studenții
  Idee: Și elevii să meargă gratis cu trenul, ca studenții
  20 mai 2019

  Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, a anunțat luni, într-o conferință de presă la Sibiu, că este posibil ca și elevii să beneficieze în viitor, de transport gratuit cu trenul, cum au în prezent studenții.

 • VIDEO Salariul crește la uzina Dacia. Muncitorii de la Mioveni au dus șefilor tăvile cu mâncare, acuzând că este proastă
  VIDEO Salariul crește la uzina Dacia. Muncitorii de la Mioveni au dus șefilor tăvile cu mâncare, acuzând că este proastă
  20 mai 2019

  Sindicatele de la Automobile Dacia au încheiat negocierile cu patronatul pentru un nou contract colectiv de muncă, pe 2019, cu o majorare de salariu de 100 de euro în acest an.