Acțiunile Tesla au crescut marți cu 12%, investitorii privind dincolo de pandemia de coronavirus

Acțiunile Tesla au crescut marți cu 12%, investitorii privind dincolo de pandemia de coronavirus
scris 15 apr 2020

Acțiunile Tesla au crescut marți cu 12%, după ce Credit Suisse a îmbunătățit ratingul titlurilor producătorului american de automobile electrice, în contextul avansului indicilor bursieri de pe Wall Street determinat de optimismul că epidemia de coronavirus a ajuns la un platou, transmite Reuters.

În ultimele două zile, acțiunile Tesla au urcat cu 28%, investitorii privind dincolo de perturbările provocate de pandemia care a obligat Tesla să oprească producția la fabrica sa din California, să trimită angajații în șomaj tehnic și să reducă salariile, scrie News.ro.

Patronat al retailerilor cere intervenția Guvernului: Mii de magazine din mall-uri, închise acum, riscă falimentul în câteva luni, pentru că centrele comerciale vor banii pe chirie și în această perioadă CITEȘTE ȘI Patronat al retailerilor cere intervenția Guvernului: Mii de magazine din mall-uri, închise acum, riscă falimentul în câteva luni, pentru că centrele comerciale vor banii pe chirie și în această perioadă

Prețul acțiunilor Tesla s-a dublat de la un minim atins în luna martie, dar se află cu 20% sub un maxim record atins în februarie, înainte ca temerile legate de impactul pandemiei asupra economiei mondiale să provoace o scădere generalizată a burselor.

Indicele S&P 500 a crescut marți cu 2,6%, în urma informațiilor că unele state americane pregătesc planuri de redeschidere a economiilor, dar indicele este totuși cu 16% sub un nivel maxim record atins pe 19 februarie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tesla
coronavirus
actiuni