Aeroitalia va opera o nouă rută de pe Aeroportul Băneasa

Aeroitalia va opera o nouă rută de pe Aeroportul Băneasa
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 aug 2023

O nouă rută aeriană între România și Italia va fi valabilă, începând din 16 septembrie, de pe Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu din București, a anunțat compania operatoare Aeroitalia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Potrivit sursei citate, zborurile care vor conecta Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu din București cu cel din Ancona vor fi operate de aeronave de tip ATR72, cu 68 de locuri, și sunt programate în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, scrie Agerpres.

Conduceți o Lada, le spune Putin oficialilor din Rusia. El afirmă că „undeva va fi mai modest decât înainte”, dar „nu este nimic îngrozitor” CITEȘTE ȘI Conduceți o Lada, le spune Putin oficialilor din Rusia. El afirmă că „undeva va fi mai modest decât înainte”, dar „nu este nimic îngrozitor”

Orarul noilor zboruri este următorul: plecare din Ancona, la ora 11:10 - sosire la București-Băneasa, la ora 14:55; plecare din București-Băneasa, la ora 15:35 - sosire la Ancona, la ora 17:20.

Ancona va fi cea de-a treia destinație deservită de Aeroitalia de pe Aeroportul București-Băneasa, destinație care se adaugă celor deja operate: Roma Fiumicino și Comiso.

Biletele pot fi achiziționate direct de pe site-ul companiei aeriene, precum și din toate agențiile de turism.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroitalia
ancona