Aglomerație pe DN 1. Polițiștii invită la folosirea unor rute alternative

Aglomerație pe DN 1. Polițiștii invită la folosirea unor rute alternative
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2023

Traficul este aglomerat astăzi pe sensul de coborâre al DN 1 București-Brașov, între stațiunile Predeal și Bușteni, precum și între Posada și Comarnic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Traficul este intens și pe sensul de urcare către Brașov, în zona stațiunii Bușteni, transmite news.ro.

Austria încearcă să salveze industria auto a Rusiei CITEȘTE ȘI Austria încearcă să salveze industria auto a Rusiei

”La această oră – 12:30, se înregistrează aglomerație pe sensul de coborâre al DN 1 București-Brașov, între stațiunile Predeal și Bușteni, dar și pe tronsonul cuprins între localitățile Posada și Comarnic. Trafic intens este și pe sensul de urcare către Brașov, pe raza stațiunii Bușteni. De asemenea, pe DN 73A este aglomerație între localitatea Pârâul Rece și intersecția cu DN1”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Pentru DN 1 Brașov-Ploiești-București, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Secretar de stat: Umbrărescu a readus în țară 80% dintre muncitorii săi plecați în străinătate CITEȘTE ȘI Secretar de stat: Umbrărescu a readus în țară 80% dintre muncitorii săi plecați în străinătate

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pe DN 7 Pitești – Sibiu este semnalată aglomerație pe ambele sensuri de mers, în zona localităților Căciulata și Bascov.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

viewscnt
Afla mai multe despre
valea prahovei
trafic