AKTOR îl numește country manager în România pe Carlo Germani, fost project manager al Gold Line Metro din Doha

AKTOR îl numește country manager în România pe Carlo Germani, fost project manager al Gold Line Metro din Doha
scris 16 mai 2019

Compania AKTOR, membră a ELLAKTOR GROUP, l-a numit pe Carlo Germani country manager în România, înlocuindu-l pe dl. Petros Katsias.

În România, AKTOR este implicată în mai multe proiecte de infrastructură, cum ar fi Autostrada Centura de Sud a Capitalei.

Carlo Germani a deținut o perioadă îndelungată o funcție executivă în AKTOR, iar în ultimii 4 ani i-a fost incredințat rolul de project manager în cadrul proiectului de construcție a Gold Line Metro, în Doha, Quatar, ce se află acum aproape de data inaugurării. Doha Metro Gold Line, cunoscută și drept Linia Istorică, este concepută pentru a susține sistemul de transport subteran în Doha. Mai precis, linia de metrou începe în apropierea aeroportului internațional Hamad, în est, și ajunge până în Sport City, în vest. Gold Line Metro are un buget total ce depășește 3 miliarde de euro și cuprinde 10 stații cu lungimea estimată a tunelurilor de aproximativ 30 de km. Proiectul Gold Line Metro a fost acordat în 2014  companiei ”ALYSYJ”, un joint venture format din 5 organizații de talie mondială: ”AKTOR” (drept lider), ”Larsen and Tourbo” din India, ”Yapi Merkezi”, ”STFA” din Turcia si ”Al Jaber Engineering” din Quatar, iar dl. Germani a ocupat până de curând poziția de președinte al comitetului executiv al acestui joint venture.

Una dintre victimele accidentului aviatic din Buzău - un om de afaceri din Cluj, cu proiecte imobiliare; celălalt bărbat era din Constanța CITEȘTE ȘI Una dintre victimele accidentului aviatic din Buzău - un om de afaceri din Cluj, cu proiecte imobiliare; celălalt bărbat era din Constanța

Înainte de a lucra pentru AKTOR în Quatar, Carlo Germani a lucrat timp de 13 ani în grupul german de construcții  ”Hochtief”, ca project manager în lucrări de anvergură, precum construcția și proiectarea noului pod hobanat de șosea peste Forth Riven în Marea Britanie, construcția autostrăzii ”Olympia Odos”, în Grecia, în timp ce a ocupat și poziția de manager de unitate operațională al ”Hochtief Construction AG” în filiala grupului din Africa de Sud. 

AKTOR, ramura în construcții a ELLAKTOR, a fost implicată în proiecte care includ magistrala 2 de metrou Atena, noul Muzeu Acropolis, podul Rion-Antirrion, stația de tratare a apei menajere, Psyttalia, dar și proiecte în desfașurare, precum metroul din Salonic, proiectul de renovare a golfului Faliro, linia de metrou Gold Line din Doha, Quatar etc.

viewscnt
Afla mai multe despre
carlo germani
gold line metro
aktor