Autostrada A10 Sebeș-Turda - Lotul doi a ajuns la 90%, spune ministrul Transporturilor

Autostrada A10 Sebeș-Turda - Lotul doi a ajuns la 90%, spune ministrul Transporturilor
scris 5 aug 2021

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anuțat că se așterne ultimul strat de asfalt pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda, stadiul lucrărilor fiind de 90%.

”A10 Sebeș-Turda - se așterne ultimul strat de asfalt pe lotul 2. stadiul lucrărilor: 90%. Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda este unul dintre proiectele prioritare pentru România. Pe cei 24,2 km ai tronsonului - de la Pârâul Iovului la Aiud - a început turnarea covorului final de asfalt”, a anunțat Cătălin Drulă.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

MInistrul anunță că se mai lucrează la montarea de parapete, spațiile de servicii și sistemul de scurgere a apelor, iar la viaductul peste calea ferată de la Teiuș se execută ultimele umpluturi, scrie News.ro

”Facem toate eforturile să ne asigurăm că antreprenorul își respectă graficele asumate, astfel încât anul acesta să circulăm pe întreaga autostradă Sebeș-Turda”, a mai scris Drulă.

viewscnt
Afla mai multe despre
sebeș-turda
cătălin drulă