Autoturisme Dacia, rechemate în service

Autoturisme Dacia, rechemate în service
scris 11 feb 2019

Renault Commercial Roumanie SRL a demarat o campanie de rechemare în service a autovehiculelor marca Dacia, modelele Lodgy, Logan II, Sandero II și Dokker, fiind vizate aproape 200 de autoturisme, potrivit unei notificări trimise Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Astfel, modelul Dacia Lodgy este rechemat pentru că "a fost identificat un risc de absență a etichetei reglementare care face referire la restricțiile de utilizare a scaunelor de pe rândul al doilea''. Durata intervenției este de circa 40 de minute. Numărul de vehicule vizate de anunț ar putea ajunge în România la 161.

EXCLUSIV FOTO Renault Logan facelift - surprins în probe, cu noile blocuri optice, pe străzile din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Renault Logan facelift - surprins în probe, cu noile blocuri optice, pe străzile din România

De asemenea, modelele Logan II, Sandero II și Dokker vor fi supuse unui proces de verificare a catalizatorului și înlocuirea acestuia, dacă va fi cazul. Durata verificării catalizatorului este de aproximativ 20 de minute, iar alte cinci minute va dura eventuala înlocuire a acestuia.

Numărul de vehicule ce ar putea fi afectate în România se ridică la 30. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rechemare service
dacia
sandero