Blue Air deschide a patra bază din România

Blue Air deschide a patra bază din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2022

Blue Air, companie aeriană ultra low-cost, a anunțat deschiderea celei de-a patra baze din România, la Iași, cu 2 aeronave noi și introducerea a 11 noi rute ce leagă România de Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania aeriană a anunțat că va opera în acest an zboruri către 13 destinații de pe Aeroportul din Iași, printre acestea numărându-se Barcelona, Paris, Londra, Roma și Munchen.

ULTIMA ORĂ FOTO EuroNCAP lovește din nou Dacia: Jogger, punctat cu o stea fără să-l testeze CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO EuroNCAP lovește din nou Dacia: Jogger, punctat cu o stea fără să-l testeze

Directorul comercial al Blue Air, Krassimir Tanev, a declarat că din vară compania va aloca două avioane bazei de la Iași și că vor fi operate, în total, 46 de zboruri pe săptămână către 13 rute directe.

În prezent, de la Iași se poate zbura cu Blue Air către București și Dublin, dar începând cu luna iunie vor exista legături directe către Barcelona, Bruxelles, Dusseldorf, Londra-Luton, Munchen, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino și Torino.

De asemenea, pe perioada sezonului estival, vor fi introduse curse directe de la Iași către Heraklion, Mykonos și Zakynthos.

Potrivit directorului comercial al companiei, Krassimir Tanev, Blue Air va aloca încă două aeronave bazei de la Iași din 2023, numărul de zboruri urmând să ajungă la 25.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
iasi