Blue Air își extinde rețeaua de destinații cu o cursă către Amsterdam

Blue Air își extinde rețeaua de destinații cu o cursă către Amsterdam
scris 9 oct 2020

Începând din 9 octombrie, Blue Air adaugă Amsterdam la rețeaua de rute operate, cu 7 zboruri pe săptămână.

Astfel, cu bilete la prețuri începând de la 29 euro, Blue Air conectează Bucureștiul cu Amsterdam.

DECIZIE Toți elevii: gratuitate pe transportul local și județean, de orice fel, pe durata întregului an CITEȘTE ȘI DECIZIE Toți elevii: gratuitate pe transportul local și județean, de orice fel, pe durata întregului an

"Suntem încântați să oferim primul serviciu Low Cost între București și unul dintre cele mai importante și mai solicitate aeroporturi din Europa - Aeroportul Amsterdam Schiphol. Această este o etapă foarte importantă pentru renașterea rețelei Blue Air și o veste minunată pentru clienții noștri care de acum vor putea beneficia de opțiuni de călătorie suplimentare la un preț accesibil. Amsterdam Schiphol reprezintă o destinație extrem de populară atât pentru călătoriile de leisure, cât și pentru cele de business între Olanda și România. Totodată, prin această nouă rută optimizăm oferta de călătorie pentru diaspora românească care tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Pînă acum, pe ruta spre Amsterdam operau în principal Tarom și KLM, la prețuri ridicate, iar mulți români care vor să ajungă la Amsterdam apelau la curse low-cost cu aterizare la Eindhoven, iar de acolo foloseau autobuzul și trenul pentru a ajunge la Amsterdam.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
bucuresti amsterdam