BMW recheamă 1,03 milioane de vehicule la nivel mondial

BMW recheamă 1,03 milioane de vehicule la nivel mondial
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2022

BMW va rechema 1,03 milioane de vehicule la nivel mondial, din care 917.106 vehicule de pe piața din Statele Unite, din cauza posibilului risc de incendiu la motor, a declarat miercuri producătorul de automobile german,a treia astfel de măsură luată din acest motiv din 2017, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cea mai recentă rechemare include numeroase vehicule construite între 2006 și 2013, inclusiv unele modele Seria 1, Seria 3, X3, Seria 5, X5 și Z4, deoarece încălzitorul unei supape de ventilație se poate scurtcircuita și, în cazuri extrem de rare, ar putea crește riscul de incendiu, scrie News.ro

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Campania de rechemare înlocuiește și extinde rechemările anterioare efectuate de BMW în 2017 și 2019, care au implicat 740.000 și, respectiv, 184.000 de vehicule din SUA.

Multe vehicule reparate în urma rechemarilor anterioare vor trebui să primească o nouă remediere, care este în prezent în curs de dezvoltare, a spus BMW, adăugând că remedierea și un inventar suficient de piese sunt așteptate până la jumătatea anului 2022.

BMW a spus că unele vehicule rechemate anterior nu sunt acoperite de noua rechemare, deoarece au fost produse cu un design îmbunătățit al încălzitorului cu supapă PCV.

Noua rechemare a fost determinată de o serie de rapoarte de incendiu la vehiculele BMW amintite anterior și care au fost reparate.

BMW a spus că investigația sa a arătat că probleme de producție ale furnizorilor furnizorilor ar putea duce la deteriorarea încălzitorului supapei PCV.

Producătorul auto a spus că nu are cunoștință de niciun accident sau răni legate de ultima rechemare. Potrivit companiei, proprietarii de mașini nu trebuie să oprească folosirea acestora în așteptarea remedierii, dar ar trebui să înceteze să conducă dacă văd fum în zona din apropierea compartimentului motor sau simt un miros de fum sau de plastic ars.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
incendiu
masini