Boeing a anunțat reprogramarea software a avioanelor 737 MAX, după cele două accidente fatale

Boeing a anunțat reprogramarea software a avioanelor 737 MAX, după cele două accidente fatale
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2019

Boeing a a anunțat că a reprogramat un soft al aeronavelor 737 MAX, pentru a preveni ca date eronate să declanșeze un sistem anti-blocare care este evaluat intens în urma a două prăbușiri cu botul în jos a unor avioane de acest tip, într-un interval de cinci luni, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul american de avioane a anunțat că sistemul anti-blocaj, despre care se crede că a forțat orientarea în jos a botului avionului în cel puțin unul dintre accidente, cel produs în octombrie anul trecut în Indonezia, va acționa în acest fel numai o dată pe eveniment, după depistarea unei probleme, dând piloților un control mai mare, scrie News.ro.

EXCLUSIV Dragnea a discutat cu reprezentanții Uber și Taxify, care cer reglementarea serviciilor de ridesharing. Negocierile continuă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dragnea a discutat cu reprezentanții Uber și Taxify, care cer reglementarea serviciilor de ridesharing. Negocierile continuă

Totodată, sistemul va fi dezactivat dacă doi senzori care măsoară date de zbor esențiale vor oferi date foarte diferite, a anunțat Boeing, confirmând detalii publicate marți de Reuters.

”Vom face tot ce putem pentru a ne asigura că accidente de acest fel nu se vor mai produce”, a declarat miercuri Mike Sinnett, vicpreședinte pentru strategie de produs și dezvoltarea de avioane.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
737 max