British Airways înregistrează încă unele perturbări în programul zborurilor de pe Heathrow, după defecțiunea din weekend

British Airways înregistrează încă unele perturbări în programul zborurilor de pe Heathrow, după defecțiunea din weekend
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2017

Conducerea aeroportului londonez Heathrow a anunțat luni dimineață că se înregistrează în continuare unele perturbări în programul curselor British Airways (BA), după defecțiunea în sistemul informatic produsă în weekend și care a blocat pe aeroporturi mii de pasageri, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a anunțat pe Twitter că zborurile sale vor decola și ateriza normal luni pe aeroportul Gatwick, în timp ce pe Heathrow intenționează să opereze conform programului în cazul zborurilor lungi, dar și pentru o mare parte din zborurile scurte, scrie News.ro.

Compania a reluat duminică zborurile de pe cele mai mari două aeroporturi din țară, dar sute de pasageri au așteptat încă ore bune pe Heathrow.

“Am mobilizat colegi suplimentari la Heathrow, pentru a ajuta pasagerii din terminale și pentru a le oferi apă și snack-uri”, a anunțat conducerea aeroportului într-un comunicat publicat pe Twitter.

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu și prim-ministrul Sorin Grindeanu deschid a doua ediție a Profit Growth Forum CITEȘTE ȘI Guvernatorul BNR Mugur Isărescu și prim-ministrul Sorin Grindeanu deschid a doua ediție a Profit Growth Forum

Anterior, aeroportul a anunțat că sunt așteptate noi întârzieri și chiar anulări de zboruri și a îndemnat pasagerii să nu se prezinte la check-in dacă nu au primit confirmare că au zborul asigurat.

Sâmbătă, British Airways a anulat toate zborurile de pe Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Europa, dar și de pe Gatwick, după ce o defecțiune IT a blocat sistemele din toată lumea.

viewscnt
Afla mai multe despre
british airways