CFR a lansat o licitație de până la 793 milioane lei fără TVA, pentru lucrări de întreținere și reparație a trecerilor la nivel cu calea ferată

CFR a lansat o licitație de până la 793 milioane lei fără TVA, pentru lucrări de întreținere și reparație a trecerilor la nivel cu calea ferată
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2022

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că a lansat o licitație de până la 793 milioane lei fără TVA, pentru lucrări de întreținere și reparație a trecerilor la nivel cu calea ferată (8 loturi).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat licitația pentru Lucrări de întreținere și reparație a trecerilor la nivel cu calea ferată (8 loturi), care au drept scop înlocuirea elementelor componente cu altele noi de același tip pe o lungime cumulată propusă de minimum 2.560 m liniari de trecere la nivel cu calea ferată (aproximativ 320 TN) și maximum 20.480 m liniari de trecere la nivel cu calea ferată (aproximativ 2.500 TN)", anunță compania.

București - orașul din Uniunea Europeană unde șoferii pierd cele mai multe ore în trafic CITEȘTE ȘI București - orașul din Uniunea Europeană unde șoferii pierd cele mai multe ore în trafic

Valoarea totală estimată a acordului-cadru, împărțit în 8 loturi, este de minimum 59.467.776 lei fără TVA și de maximum 792.903.680 de lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat, scrie News.ro.

Acordurile-cadru, aferente celor 8 Sucursale Regionale de Cale Ferată (București, Craiova, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Galați și Constanța), se vor derula pe o perioadă de 4 ani și au ca obiectiv stabilirea termenilor și condițiilor ce vor guverna contractele sectoriale de lucrări (contractele subsecvente de lucrări, care se vor încheia la nivel de regională, în limita fondurilor alocate).

"Prin execuția acestor lucrări se va realiza înlocuirea elementelor componente a trecerii la nivel cu calea ferată și ale suprastructurii căii, având ca rezultat, eliminarea restricțiilor de viteză datorate stării căii pentru aducerea liniei în parametrii de exploatare proiectați și implicit asigurarea confortului sporit și a siguranței circulației rutiere prin realizarea planeității zonei carosabile a trecerii la nivel cu calea ferată", arată CFR.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 7 aprilie 2022, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeași zi la ora 15.00.

Anunțul de participare cu nr. CN1039128/09.02.2022 este disponibil în Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
licitatie