CFR Infrastructură a lansat licitația pentru consultanță la modernizarea stațiilor Fetești și Ciulnița

CFR Infrastructură a lansat licitația pentru consultanță la modernizarea stațiilor Fetești și Ciulnița
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 ian 2022

Compania Națională de Căi Ferate “CFR” a anunțat luni că a lansat licitația deschisă, în valoare totală de 4.992.516,79 lei fără TVA, pentru servicii de consultanță și supervizare a proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Lucrări în Stațiile dee cale ferată Fetești și Ciulnița”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Compania Națională de Căi Ferate “CFR” SA a lansat licitația deschisă, în valoare totală de 4.992.516,79 lei fără TVA, pentru servicii de consultanță și supervizare a proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Lucrări în Stațiile CF Fetești și Ciulnița”, scrie News.ro.

Samsung a prezentat o telecomandă care se încarcă de la undele radio CITEȘTE ȘI Samsung a prezentat o telecomandă care se încarcă de la undele radio

Valoarea estimată a contractului este de 4.992.516,79 lei fără TVA, iar sursa de finanțare va fi asigurată din Fonduri de Coeziune și de la bugetul de stat.

Durata totală estimată a serviciilor este de 84 de luni, care este calculată luându-se în considerare: durata estimată de proiectare și execuție a lucrărilor – 24 luni și perioada de garanție și notificare a defecțiunilor – 60 luni.

Contractantul/supervizorul va urmări ca proiectul tehnic să fie elaborat conform regulamentelor legale în vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016, privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice, cu modificările ulterioare.

”În cadrul serviciului de consultanță și supervizare în domeniul managementului execuției și pentru verificarea execuției lucrărilor de construcții și instalații aferente obiectivului de ”Lucrări în Stațiile C.F. Fetești și Ciulnița, de pe linia de cale ferată București – Constanța”, Contractantul va desfășura activități de coordonare, consultanță și supervizare”, arată compania.

Anunțul de participare la licitația deschisă și documentațiile de atribuire sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 8 februarie 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr infrastructură
fetești