Chinezii de la Dongfeng și de la Geely neagă orice plan privind achiziția Fiat - Chrysler

Chinezii de la Dongfeng și de la Geely neagă orice plan privind achiziția Fiat - Chrysler
scris 17 aug 2017

Reprezentanții Dongfeng Motor Group și cei ai Geely au declarat că nu au în plan achiziția totală sau parțială a Fiat Chrysler, ca răspuns la recente informații vehiculate care vorbeau despre o posibilă tranzacție „a unui cunoscut producător chinez”.

Un purtător de cuvânt al Dongfeng a declarat explicit că „nu avem în prezent planuri de achiziție”, la întrebarea adresată de un jurnalist referitor la posibilitatea de cumpărare a Fiat, a Chrysler sau a grupului FCA sau a unei părți sau tehnologii care aparține FCA Group, potrivit Automotive News.

Donfeng este acționar al Peugeot SA (PSA) cu 13,7%, alături de familia Peugeot și statul francez.

Celelalte companii chineze care s-ar putea încadra în statutul de „bine-cunoscut” sunt Great Wall Motors și Geeley Holding și Guangzhou.

Reprezentanții Geely, care dețin în Europa marca Volvo, pe care au cumpărat-o în 2010 de la Ford, au declarat, de asemenea, că nu au în plan o astfel de achiziție. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
fiat
chrysler
fca
dongfeng
geely