Circulația pe Transalpina, redeschisă

Circulația pe Transalpina, redeschisă
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2022

Autoritățile anunță că circulația pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, va fi redeschisă, pe timpul zilei, începând de miercuri, de la ora 08.00.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În urma verificărilor, efectuate de către o Comisie de Revizie Specială, formată din reprezentanți CNAIR și DRDP Craiova, s-a luat decizia ca circulația pe drumul național DN 67 C-Transalpina să se redeschidă, începând cu data de 01.06.2022, ora 08.00”, a transmis Prefectura Gorj, într-un comunicat de presă.

VIDEO Nicușor Dan anunță livrarea primului tramvai românesc din lotul celor 100 achiziționate. Cel mai mare contract de tramvaie din România. Unde va circula CITEȘTE ȘI VIDEO Nicușor Dan anunță livrarea primului tramvai românesc din lotul celor 100 achiziționate. Cel mai mare contract de tramvaie din România. Unde va circula

Instituția precizează că circulația rutieră va fi închisă pe timpul nopții, în intervalul orar 21:00-7:00, pe sectorul de drum DN 67C km 34+800 – km 59+800, scrie News.ro.

De asemenea, circulația va fi închisă /restricționată pe durată limitatăm în funcție de condițiile meteorologice (ceață, ploi torențiale, furtună etc.) și ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanșele sau căderile de stânci.

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
drum