Circulația rutieră pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă săptămâna viitoare luni, joi și vineri, câte două ore, pentru lucrări de întreținere și reparație

Circulația rutieră pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă săptămâna viitoare luni, joi și vineri, câte două ore, pentru lucrări de întreținere și reparație
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2017

Circulația rutieră pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă în ambele sensuri pentru toate vehiculele, săptămâna viitoare, în zilele de luni, joi și vineri, câte două ore, pentru lucrări de întreținere și reparație, anunță poliția de Frontieră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Societatea comună româno-bulgară „Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria”, care se ocupă de administrarea podului Calafat – Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, în data de 4 septembrie, între orele 13.00-15.00, în 7 septembrie, între aceleași ore și în 8 septembrie, între orele 9.00-11.00, circulația în ambele sensuri pentru toate vehiculele pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparație, scrie News.ro.

În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

VIDEO&FOTO Detalii despre Dacia Duster 2. Care sunt diferențele față de prima generație CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Detalii despre Dacia Duster 2. Care sunt diferențele față de prima generație

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu mai informează că ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și că a dispus toate măsurile astfel încât la ridicarea restricției controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

De asemenea, recomandă tranzitarea celorlalte puncte de frontieră deschise traficului internațional de la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației „Trafic Online”, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră care înregistrează valori de trafic scăzute.

viewscnt
Afla mai multe despre
vidin
calafat
pod dunare