CNAIR a avizat proiectul pentru Autorizația de Construire pentru 2,3 km din lotul 3 al A0 Nord

CNAIR a avizat proiectul pentru Autorizația de Construire pentru 2,3 km din lotul 3 al A0 Nord
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2024

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat vineri proiectul pentru Autorizația de Construire pentru 2,3 km din lotul 3 al A0 Nord, a anunțat directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Facem pași concreți pentru asigurarea conexiunii rutiere pe A0 Nord între A3 și DN2! Am avizat astăzi proiectul pentru Autorizația de Construire pentru 2,3 km din lotul 3 al A0 Nord, astfel încât să punem deschide circulația și pe cei aproximativ 9 km din lotul 2 finalizați în 2023! Practic, construcția acestor 2,3 km va face posibilă descărcarea de pe autostradă în DN2 până la finalizarea construcției celor 8,6 km dintre Afumați și Pantelimon", a scris Pistol pe pagina sa de Facebook.

ANRE transmite oficial că a amendat patru companii din sectorul energetic cu peste 537 milioane lei CITEȘTE ȘI ANRE transmite oficial că a amendat patru companii din sectorul energetic cu peste 537 milioane lei

Potrivit sursei citate, descărcarea traficului în DN2 se va realiza printr-un sens giratoriu elipsă, cu asigurarea tuturor relațiilor, scrie Agerpres.ro.

Lucrările vor începe în luna martie, iar termenul pentru finalizarea acestora este sfârșitul anului 2024. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
a0 nord