CNAIR: Documentația pentru construcția secțiunii 4 a autostrăzii Pitești-Sibiu a fost trimisă la ANAP

CNAIR: Documentația pentru construcția secțiunii 4 a autostrăzii Pitești-Sibiu a fost trimisă la ANAP
scris 9 mar 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi că documentația pentru contractul privind proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Pitești-Sibiu a fost trimisă la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) pentru verificare și validare.

După validare, contractul va putea fi postat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru ofertare, scrie News.ro.

”Proiectarea acestei secțiuni ar urma să dureze 16 luni iar execuția lucrărilor 44 de luni. Perioada de garanție pentru calitatea lucrărilor, stabilită prin documentație este de minim 60 de luni”, se arată în comunicat.

Mecatronics, producător de electronice și dealer Hyundai și Mitsubishi, deschide un showroom Ford în Sibiu, investiție de 500.000 euro. Proprietar pentru Profit.ro, legat de recuperarea investiției: depinde de economie CITEȘTE ȘI Mecatronics, producător de electronice și dealer Hyundai și Mitsubishi, deschide un showroom Ford în Sibiu, investiție de 500.000 euro. Proprietar pentru Profit.ro, legat de recuperarea investiției: depinde de economie

Secțiunea 4 a autostrăzii Pitești-Sibiu, este cuprinsă între localitățile Tigveni și Curtea de Argeș și are o lungime de 9,86 km, din care 1,35 km de tunel care vor fi construiți în zona de traversare a dealului Momaia.

”În acest moment se află în procedură de elaborare documentațiile pentru loturile 2 și 3 ale acestei autostrăzi. Anul trecut au fost scoase la licitație contractele pentru proiectarea și execuția loturilor 1 și 5 ale autostrăzii Pitești-Sibiu, iar la ora actuală ofertele se află în faza de evaluare”, se arată în comunicat.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cnair
pitesti sibiu