CNAIR va contesta în instanță amenda primită pentru gropile de pe centura Capitalei

CNAIR va contesta în instanță amenda primită pentru gropile de pe centura Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va contesta în instanță amenda pe care ar putea s-o primească de la Poliția Capitalei, după ce ONG-ul "România Fără Gropi" a depus o plângere din cauza gropilor de pe centura Capitalei și a lipsei marcajelor rutiere, au declarat sâmbătă, pentru News.ro, reprezentanți ai companiei de drumuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Plângerea a fost făcută de Alexandru Vâlvoi, fondator al ONG-ului România Fără Gropi, care ar fi convins un echipaj al Poliției Rutiere să amendeze CNAIR, potrivit unei filmări postate pe pagina de Facebook. Cauza o reprezintă gropile de pe centura Capitalei, aflată în reparații de mulți ani, și lipsa marcajelor rutiere.

CNAIR nu a primit încă înștiințarea oficială, dar, după ce o va primi, va contesta amenda în instanță.

”Așteptăm să primim înștiințarea oficială, după care vom demara procedurile legale de constestare în instanță. După epuizarea tuturor căilor legale de atac, dacă decizia este definitivă, vom plăti amenda”, au declarat reprezentanții CNAIR.

Totodată, vineri, polițiștii din județul Argeș au anunțat că vor amenda Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cu 3.045 lei pentru că nu ar fi luat măsuri pentru înlăturarea poleiului, în condițiile în care pe autostrada A1 (București-Pitești) și pe o bretea a acesteia s-au produs mai multe accidente.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
politie
amenda
gropi