Compania Națională Aeroporturi București are o nouă conducere

Compania Națională Aeroporturi București are o nouă conducere
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2021

Cosmin Peșteșan, director al Direcției Siguranță și Calitate în cadrul ROMATSA, în vârstă de 39 de ani, a fost numit director general la Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), companie care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei și care în 2020 a avut pierderi de 120 de milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cosmin Peșteșan este din 16 ianuarie 2020 director al Direcției Siguranță și Calitate în cadrul ROMATSA.  Tot din ianuarie 2020 este membru al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București, scrie News.ro.

CONFIRMARE Volkswagen pierde primul loc, Toyota redevine, după 5 ani, cel mai mare constructor auto mondial CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Volkswagen pierde primul loc, Toyota redevine, după 5 ani, cel mai mare constructor auto mondial

El a mai fost director general al CNAB între iulie-noiembrie 2016. A fost totodată director în cadrul Ministerului Transporturilor între noiembrie 2016 și ianuarie 2017.

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a anunțat joi că a înregistrat în 2020 pe cele două aeroporturi pe care le administrează (Otopeni și Băneasa) un trafic aerian de 4,46 milioane pasageri, în scădere cu aproape 70% față de 2019, și 67.696 de mișcări de aeronave (aterizări și decolări), în scădere cu 53% față de anul anterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
compania națională aeroporturi bucurești
romatsa
cnab