Compania Națională de Investiții Rutiere are un nou Director General

 Compania Națională de Investiții Rutiere are un nou Director General
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mar 2024

Directorul adjunct al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) Gabriel Budescu a fost votat în funcția de director general al Companiei Naționale de Investiții Rutiere, el urmând să ocupe această funcție în următorii trei ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anunțul a fost făcut de directorul interimar al CNIR, Cătălin Urtoi, care a participat și el la concursul pentru funcția de director, scrie News.ro.

VIDEO După inspecția japonezilor care au dat bani României, Metrorex arată unde a ajuns cu metroul spre Aeroportul Otopeni CITEȘTE ȘI VIDEO După inspecția japonezilor care au dat bani României, Metrorex arată unde a ajuns cu metroul spre Aeroportul Otopeni

Noul director a fost ales prin votul membrilor Consiliului de Administrație al CNIR. Gabriel Budescu a obținut cinci voturi, în timp ce Cătălin Urtoi a fost votat de trei membri ai CA.

”După patru luni de bâlbâieli, astăzi s-a finalizat în CA CNIR numirea directorului general. Nu am ce să comentez, adică mă supun majorității. Îl felicit pe noul director general”, a scris, luni seară, pe Facebook, Cătălin Urtoi, care a rămas simplu membru în Consiliul de Administrație al CNIR.

Urtoi a precizat că este foarte important ca bugetul CNIR pentru acest an să fie finalizat cât mai repede.

Totodată, Urtoi a afirmat că va cere în prima ședință a Consiliului de Administrație al CNIR ca sectorul montan de 159 de kilometri Miercurea Nirajului - Leghin din Autostrada A8 Ungheni-Iași-Târgu Mureș să treacă în administrarea CNIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
gabriel budescu
cnir