Compania Wizz Air a deschis o bază operațională la Iași, urmând să fie introduse cinci zboruri externe noi

Compania Wizz Air a deschis o bază operațională la Iași, urmând să fie introduse cinci zboruri externe noi
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iul 2016

Compania Wizz Air a deschis, vineri, o bază operațională la Iași, cea de-a șasea din țară, iar de la 1 iulie va introduce cinci noi zboruri externe pe aeroportul ieșean.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorul de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois, a anunțat, într-o conferință de presă, deschiderea unei baze operaționale la Iași, pentru care a fost alocată o aeronavă de tip Airbus 320, scrie News.ro.

Începând de la 1 iulie, Wizz Air introduce cinci noi zboruri externe de pe aeroportul ieșean, către Larnaca, Bologna, Tel Aviv, Catania și Roma Ciampino. Compania va ajunge astfel să opereze către opt destinații, pe lângă cele deja existente, spre Veneția, Londra și Milano.

”Iașiul devine al șaselea aeroport din țară unde stabilim o bază operațională. E doar începutul unei colaborări fructuoase cu aeroportul din Iași, vor fi deschise și alte rute, dar vom anunța la momentul oportun. Vom mai deschide două noi baze în acest an în Europa, între care una la Sibiu, în luna august”, a declarat directorul de comunicare de la Wizz Air, Tamara Vallois.

Românii, printre cei mai mulțumiți de apartenența la UE și printre cei mai dezinteresați de terorism CITEȘTE ȘI Românii, printre cei mai mulțumiți de apartenența la UE și printre cei mai dezinteresați de terorism

La rândul său, președintele Consiliului de Administrație al aeroportului din Iași, Marius Bodea, a precizat că saltul înregistrat de aeroportul pe care îl conduce este unul spectaculos, de la o singură rută externă în 2012, la 16 rute în 2016, operate de patru companii diferite.

”Traficul de 850.000 de pasageri, pe care noi l-am estimat inițial să-l atingem în  2014 va fi deja atins la sfârșitul acestui an. Vom continua dezvoltarea aeroportului din Iași, ne dorim să introducem noi conexiuni, în special către nordul Europei”, a afirmat Marius Bodea.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
tamara vallois