Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care StandardAero Aviation preia Vector Aerospace

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care StandardAero Aviation preia Vector Aerospace
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 sep 2017

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care StandardAero Aviation Holdings, Inc. (SUA) preia Vector Aerospace Holding SAS (Franța) și a societăților controlate de aceasta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operațiunea constă în preluarea de către StandardAero Aviation Holdings, Inc. (SUA) a tuturor părților sociale emise de Vector Aerospace Holding SAS (Franța). StandardAero activează la nivel mondial în domeniul fabricării de echipamente aeronautice și al reparării si întreținerii aeronavelor și a echipamentelor aferente, în România fiind prezentă doar în domeniul fabricării de astfel de echipamente. Vector este o companie care activează la nivel global în domeniul reparării, întreținerii și reviziilor pentru aeronave, care asigură asistență pentru motoare cu turbină, componente, aeronave cu aripi fixe și rotative.

"În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), operațiunea este o concentrare economică ce depășește pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenței. Autoritatea de Concurență va evalua această concentrare economică în scopul mstabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele

prevăzute de lege", se spune în comunicatul Consiliului Concurenței.

VIDEO Lilium, un start-up german care dezvoltă un taxi zburător cu decolare verticală, a atras 90 milioane dolari de la investitori CITEȘTE ȘI VIDEO Lilium, un start-up german care dezvoltă un taxi zburător cu decolare verticală, a atras 90 milioane dolari de la investitori

Consiliul Concurenței este interesat în obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la companiile terțe, referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza afectează sau poate afecta concurența pe piață. 

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
standardaero aviation
vector aerospace