Dacia a început livrările Spring în România. Peste 3.500 de unități vin în țară

Dacia a început livrările Spring în România. Peste 3.500 de unități vin în țară
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 oct 2021

Dacia a început să livreze primele exemplare Spring pe piața românească, clienților care au comandat mașina în prima zi de la deschiderea comenzilor, la sfârșitul lunii mai. În Europa, Spring a ajuns deja la câteva mii de clienți în luna septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacia Spring a ajuns în sfârșit pe șoselele din România, primele mașini fiind livrate clienților, potrivit companiei, în ordinea în care aceștia au comandat mașina în primăvara acestui an.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Livrările au întârziat mai mult decât estimase compania inițial, care anunțase că va începe să livreze mașina din septembrie. Mai exact, în luna a noua au fost livrate mașinile francezilor și celor de pe piețele din Italia și Spania, România fiind în etapa a doua de livrare, din octombrie.

Primul lot de mașini se ridică la circa 1.600 de unități, sosite cu vaporul din China, în portul Kopper, din Slovenia, de unde sunt preluate de transportatorii cu care Dacia are contract. De aici, mașinile sunt duse direct la dealerii care au clienți, în ordinea numerelor de șasiu, așa cum au fost alocate la momentul comenzii, conform companiei. Primul dealer care a livrat primul Spring din România este Redac din Craiova, urmat de Daperom, din Pitești, care a livrat trei unități Spring.

UPDATE Pe de altă parte, pe un grup facebook de profil și într-un mesaj primit de Profit.ro, după publicarea acestui articol, sunt invocate probleme în repartizarea comenzilor și în ordinea de livrare.

VIDEO & FOTO Noul Ford Tourneo Connect, versiunea de pasageri a lui Transit, prezentat în premieră. De când apare în România CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Noul Ford Tourneo Connect, versiunea de pasageri a lui Transit, prezentat în premieră. De când apare în România

Reprezentanții Dacia au precizat pentru Profit.ro că până la sfârșitul anului vor fi livrate cel puțin 3.500 de unități Spring. Din informațiile Profit.ro, România a reușit să obțină o alocare mai mare pentru clienții locali, față de volumele stabilite inițial, pe baza volumului de producție al uzinei.

Dacia Spring este un automobil produs în China, de partenerii Renault, fiind dezvoltat pe baza modelului Renault K-ZE, creat de compania franceză pentru piața din China.

FOTO: REDAC CRAIOVA

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia spring
livrari dacia spring
inmatriculari dacia