Dacia a lansat noul Duster în ediție limitată. Primele 100 de mașini sunt vândute online, cu avans de 500 de euro. Edition One vine cu o reducere substanțială, deși are toate echipamentele disponibile

Dacia a lansat noul Duster în ediție limitată. Primele 100 de mașini sunt vândute online, cu avans de 500 de euro. Edition One vine cu o reducere substanțială, deși are toate echipamentele disponibile
scris 4 dec 2017

Dacia a lansat noul Dacia Duster într-o ediție specială, limitată, Edition One, disponibilă doar online și cu un avans de 500 de euro.

Cei care vor să cumpere primele 100 de exemplare Dacia Duster pot efectua achziția online, cu un card de credit, cu ajutorul căruia își rezervă mașina, pe care o ridică apoi de la delearul preferat. Mașina pe care cei de la Dacia o propun are o echipare specială, cu o serie de echipamente care altfel sunt disponibile doar opțional, în configurator, și ajunge la un preț redus față de prețul de listă. Dacia Duster Edition One este comparabil cu un Prestige dotat cu toate opționalele (20.300 euro), dar care în oferta limitată costă 18.900 de euro.

Motorizarea Duster Edition One este 1.5 dCi, 110 CP, cu tracțiune integrală și cutie manuală. Are culoarea Orange Atacama, și o serie de echipamente pe care altfel românii le pot comanda numai ca opționale. Jante de 17, camera Multiview, Media Nav, acces “mâini libere”, aer condiționat automat sunt cele mai importante dotări ale acestei ediții.

DOCUMENT Ministerul Mediului explică șoferilor cum își pot primi înapoi taxa auto și când le vor fi dați banii CITEȘTE ȘI DOCUMENT Ministerul Mediului explică șoferilor cum își pot primi înapoi taxa auto și când le vor fi dați banii

Dacia precizează că oferta nu este disponibilă pentru companii, ci doar pentru persoane fizice, iar mașina va fi livrată ulterior, la un dealer Dacia pe care îl alege clientul, dealer la care se va face și plata diferenței de preț. 

Dacia Duster va fi prezentată oficial în showroom-urile Dacia din România în weekendul 8 – 10 decembrie, în cadrul unei acțiuni Porți deschise, în cadrul căreia potențialii clienți pot testa mașina și pot face comenzi.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
duster
preturi duster
edition one