Dan Baciu a fost numit în fruntea Companiei Naționale Aeroporturi București

Dan Baciu a fost numit în fruntea Companiei Naționale Aeroporturi București
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2018

Un fost director financiar al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, Dan Baciu, a fost numit luni în funcția de director general, au confirmat, pentru News.ro, reprezentanți ai companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fostul director general, Bogdan Mîndrescu, a demisionat joi, după publicarea raportului Corpului de control al premierului care a anunțat o serie de nereguli în ultimi ani.

AFI Europe a primit autorizația de construcție pentru AFI City, primul proiect rezidențial din România al companiei CITEȘTE ȘI AFI Europe a primit autorizația de construcție pentru AFI City, primul proiect rezidențial din România al companiei

Corpul de control al premierului a descoperit o serie de nereguli la Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, printre care lipsa investițiilor, falsuri în înscrisuri și remunerări ilegale, potrivit documentelor publicate de site-ul aviation-headlines.ro.

Controlul a avut loc la sediul CNAB din Otopeni, iar perioada verificată a fost 1 ianuarie 2013 – 15 octombrie 2017, potrivit documentelor publicate. Raportul a fost finalizat în 20 octombrie 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
compania naționale aeroporturi bucuresti
dan baciu