Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a câștigat definitiv un proces pentru rezilierea unui contract care viza reabilitarea DN 67 B Scoarța-Pitești. Director: În 13 ani, nu s-a întâmplat nimic

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a câștigat definitiv un proces pentru rezilierea unui contract care viza reabilitarea DN 67 B Scoarța-Pitești. Director: În 13 ani, nu s-a întâmplat nimic
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 nov 2023

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova anunță că a câștigat definitiv un proces pentru rezilierea unui contract care viza reabilitarea DN 67 B Scoarța-Pitești. Directorul DRDP Craiova, Călin Cosmin, afirmă că, în 13 ani de la câștigarea contractului, asocierea de firme nu a făcut nimic, nici măcar proiectul tehnic de execuție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Astăzi, DRDP Craiova a câștigat definitiv procesul pentru rezilierea contractului de reabilitare a DN 67 B, Scoarța-Pitești”, anunță, marți seară, DRDP Craiova, într-un comunicat de presă.

FOTO CNAIR lansează în licitație contractele pentru construcția a trei noduri rutiere importante pe A1, A2 și A3 CITEȘTE ȘI FOTO CNAIR lansează în licitație contractele pentru construcția a trei noduri rutiere importante pe A1, A2 și A3

Directorul instituției, Călin Cosmin, afirmă că nu s-a întâmplat nimic, în 13 ani de la câștigarea contractului de către o asociere de firme, scrie News.ro.

"După 13 de la câștigarea contractului, timp în care nu s-a întâmplat nimic pe acest drum, nici măcar proiectul tehnic de execuție nu a fost întocmit, și după mai multe încercări de reziliere, astăzi DRDP Craiova a câștigat definitiv procesul ce permite rezilierea acestui contract. A fost un proces dificil, cu multe termene, dar juriștii noștri au reușit performanța de a învinge avocații constructorilor, avocați specializați în astfel de litigii”, a declarat directorul DRDP Craiova.

Acesta anunță că sunt pregătite actele pentru lansarea licitației de actualizare a documentației tehnice, în baza expertizei realizate de CNAIR.

De asemenea, va fi lansată licitația privind proiectarea și execuția lucrării.

”Pentru a preveni o nouă blocare a acestui proiect, vom propune ca cei 188 de km să fie împărțiți în mai multe loturi", a mai declarat Călin Cosmin.

viewscnt
Afla mai multe despre
dn 67 b
drum
contract