Directorul BMW România: 150 de clienți și-au comandat mașinile și așteaptă voucherele Rabla

Directorul BMW România: 150 de clienți și-au comandat mașinile și așteaptă voucherele Rabla
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 27 apr 2021

Startul programului Rabla din acest an este așteptat cu nerăbdare nu doar de clienții mașinilor ieftine, cum este Dacia, ci și de cei ai mărcilor de import, inclusiv cele premium. Reprezentanții BMW Group au declarat că interesul pentru mașinile celor două mărci, BMW și Mini este foarte mare, inclusiv pentru cele electrice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După un an care s-a încheiat cu creștere, BMW Group se așteaptă la vânzări bune și în acest an. Susținerea pe care o primesc atât producătorii din România, cât și importatorii, este una consistentă. Subvenția de la Rabla Plus, de exemplu, este cea mai mare din Europa, ridicându-se la circa 10.000 de euro, însă nici cei aproximativ 1.500 de euro de la Rabla Clasic nu sunt de neglijat. Acesta este motivul pentru care cererea de mașini este foarte mare, iar mărcile au înregistrat deja clienții pe bază de comenzi, pentru mașinile ce vor fi contractate prin Rabla.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

BMW Group a ținut să anunțe, la momentul demarării programului Rabla din acest an că are aproape 150 de comenzi ferme pentru mașinile sale.

"Începutul programului «Rabla Plus» a fost mult așteptat. Interesul pentru modelele electrificate este foarte mare. Suntem aproape de cifra de 150 de clienți care și-au comandat deja mașinile și acum își așteaptă voucherele. Ne așteptăm să livrăm aceste mașini cât mai curând posibil. Aproximativ o treime dintre mașini sunt complet electrice (BMW i3, BMW iX3 și MINI Cooper SE), iar două treimi sunt modele hibride plug-in (BMW și MINI).

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Ne așteptăm ca începutul programului să aducă și o creștere a comenzilor pentru noile noastre modele electrice: BMW i4 și BMW iX. Pentru aceste modele, care vor debuta în toamna acestui an, am început deja să primim primele comenzi”, a declarat Josef Reiter, director general BMW Group România.

BMW România a anunțat că pe primul trimestru al acestui an a înmatriculat deja 954 de autoturisme noi, cu 14,5% în plus față de anul precedent. Marca MINI a raportat 66 de autoturisme înmatriculate în primul trimestru, cu o scădere de 29,8% față de anul trecut.

Anul trecut, cele două mărci ale grupului bavarez, BMW și MINI, au înmatriculat în România 286 mașini electrificate (electrice și plug-in hybrid). Dintre acestea 234 au fost BMW și 47 MINI.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
comenzi bmw rabla
programul rabla