Doar LOT Polish Airlines a depus ofertă la o licitație organizată de CJ Bihor. Propune zboruri Oradea – Varșovia

Doar LOT Polish Airlines a depus ofertă la o licitație organizată de CJ Bihor. Propune zboruri Oradea – Varșovia
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2024

Consiliul Județean Bihor a anunțat că a fost depusă o singură ofertă în cadrul licitației lansate pentru găsirea unei companii care să opereze pe ruta Oradea – Varșovia, adică spre un hub aerian important din Europa central-estică, anunță Bihoreanul.Compania aeriană a Poloniei, LOT Polish Airlines, a fost cea care și-a oferit serviciile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Vineri, 15 martie, a fost termenul limită de depunere a ofertelor în cadrul licitației pentru selectarea unei companii aeriene care urmează să opereze curse regulate între Oradea și Varșovia, capitala Poloniei. A fost înregistrată o singură ofertă, depusă de către POLSKIE LINIE LOTNICZE «LOT» S.A.”, se arată într-un comunicat trimis de CJ Bihor.

CEO-ul Saudi Aramco: Tranziția energetică eșuează, lumea ar trebui să renunțe la ”fantezia” de a elimina treptat petrolul CITEȘTE ȘI CEO-ul Saudi Aramco: Tranziția energetică eșuează, lumea ar trebui să renunțe la ”fantezia” de a elimina treptat petrolul

„Procedura prevede impunerea unei obligații de serviciu public în ceea ce privește cursele aeriene regulate între aeroporturile din Oradea (OMR) și Varșovia (WAW) pentru o perioadă de 4 ani, cu respectarea următoarelor standarde minime: capacitatea aeronavei utilizate pentru operarea zborurilor să aibă cel puțin 75 de locuri și programul de zbor săptămânal să includă cel puțin 4 zboruri de la Oradea la Varșovia și retur”, amintesc reprezentanții CJ Bihor.

Aeroportul din Varșovia este cel mai mare hub aerian din Europa central-estică, având legături cu câteva zeci de alte destinații din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
lot polish airlines
oradea
aeroport