DPD România lansează un nou serviciu

DPD România lansează un nou serviciu
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2018

DPD România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de coletărie și curierat expres, lansează serviciul Economy International pentru livrările în țările Uniunii Europene.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Observăm că tot mai mulți români trimit sau primesc colete în străinătate, fapt ce ne obligă să fim competitivi și să lansăm noi servicii pentru clienți. În anul Centenarului Marii Uniri, lansăm o campanie destinată trimiterilor în țările Uniunii Europene, prin care ne dorim ca orice român să poată trimite un obiect de acasă celor dragi aflați în străinătate”, spune Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Au intrat în vigoare prevederile care permit suspendarea înmatriculării unui vehicul fără ITP valabilă CITEȘTE ȘI Au intrat în vigoare prevederile care permit suspendarea înmatriculării unui vehicul fără ITP valabilă

DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. În România, DPD se află în top 3 companii de curierat.

Cu o echipă de peste 1.200 de angajați și francizori și având acces la o rețea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual peste 9 milioane de colete.

viewscnt
Afla mai multe despre
dpd romania