DR Automobiles, suspectat de inducere în eroare privind originea chineză a mașinilor

DR Automobiles, suspectat de inducere în eroare privind originea chineză a mașinilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 oct 2023

Producătorul italian de mașini DR Automobiles este verificat de către Autoritatea italiană pentru concurență cu suspiciunea de inducere în eroare a consumatorilor cu privire la originea chineză a mașinilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania este suspectată că ar fi indus în eroare consumatorii cu privire la locul în care sunt fabricate vehiculele sale prin reprezentarea incorectă a originii atât pe site, cât și în campaniile publicitare.

FOTO Dacia Spring, declarată cea mai economică mașină din Europa, pe întreg ciclul de viață CITEȘTE ȘI FOTO Dacia Spring, declarată cea mai economică mașină din Europa, pe întreg ciclul de viață

DR Automobiles a vândut aproximativ 24.200 de vehicule în Italia, în primele nouă luni ale anului, o creștere de 48% față de anul anterior, având o cotă de piață de 2%.

Autoritatea italiană de concurență este interesată în mod deosebit de modelele DR și EVO ale companiei. Printre vehiculele pe care le vinde în Italia se numără DR 1, SUV-ul DR 3 Coupe, SUV-ul DR 4 și două SUV-uri mai mari, cunoscute sub numele de DR 6 și DR 7. De asemenea, are o camionetă sub numele de PK8, conform Auto News Europe.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
masini
italia
china