Elon Musk a anunțat că vrea să producă și un pick-up electric. I-a fost propus să atașeze și un aruncător de flăcări

Elon Musk a anunțat că vrea să producă și un pick-up electric. I-a fost propus să atașeze și un aruncător de flăcări
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 iun 2018

Elon Musk a anunțat pe Twitter faptul că Tesla intenționează să construiască un pick-up electric, care să se adauge astfel gamei pe care o produce în acest moment.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tesla are în plan dezvoltarea unui pick-up, intenție anunțată de Elon Musk pe contul său de Twitter. “Va avea două motoare electrice, cu un cuplu nebun și o suspensie care se ajustează dinamic în funcție de încărcătură”, a spus șeful Tesla, care a cerut publicului să transmită idei privind dotările pe care un astfel de pick-up ar trebui să le aibă. “Ce v-ar plăcea să vedeți într-un pick-up Tesla?”, a fost întrebarea lui Musk.

FOTO Dacia a lansat noul Duster cu volan pe dreapta, în Marea Britanie, la un preț mai mic decât în România CITEȘTE ȘI FOTO Dacia a lansat noul Duster cu volan pe dreapta, în Marea Britanie, la un preț mai mic decât în România

Printre dotările pe care le-a înșiruit CEO-ul Tesla se numără prizele de 240 V, pentru utilaje, suspensie ajustabilă, dar și o autonomie de 400 - 500 de mile, opțional mai mare. Musk a mai vorbit despre sistem de parcare automat, despre cameră 360 și sistem de asistență cu radar.

Cei care au răspuns întrebării lui Musk au venit cu felurite idei, mai mult sau mai puțin practice, inclusiv cu baterie de rezervă și un aspect cât mai agresiv. Cea mai curajoasă a fost cea care i-a cerut lui Elon Musk să-i atașeze și un aruncător de flăcări.

În prezent, Tesla produce trei modele, S, X și 3, i are în plan dezvoltarea unui camion și a unui nou roadster. Din păcate, problemele de producție nu au permis companiei să atingă un volum de fabricație optim pentru Model 3, care a generat, astfel, probleme financiare, de lichidități, companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
elon musk
pick-up
model 3
model x