Fabrica de anvelope Continental din Timișoara are un nou Director General

Fabrica de anvelope Continental din Timișoara are un nou Director General
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2024

Șerban Nicolescu a fost numit director al fabricii de anvelope Continental din Timișoara, una din cele mai moderne și strategice unități de producție ale corporației. El îi urmează în funcție lui Matthieu Turlure, care a ocupat această poziție timp de doi ani și care își continuă activitatea în altă locație, tot în cadrul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șerban Nicolescu face parte din echipa Continental din anul 2011, el deținând anterior roluri precum manager de arie în fabrica de anvelope Continental din Sarreguemines (Franța), manager de producție Continental Anvelope Timișoara și Head of Focus Factory User Experience la megafabrica automotive din Timișoara a Continental. 

BMW a început lucrările la noua fabrică de baterii din Germania CITEȘTE ȘI BMW a început lucrările la noua fabrică de baterii din Germania

În 25 de ani de activitate, Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat clienților săi la nivel global peste 300 de milioane de anvelope.

Continental a realizat în 2023 o cifră preliminară de afaceri de 41,4 miliarde de euro și are în prezent aproximativ 200.000 de angajați în 56 de țări și piețe.

În perioada 1999 - 2023 Continental a investit peste 2.3 miliarde de euro în activitățile din România. Toate cele trei domenii de activitate ale companiei sunt reprezentate în România. Continental deține cinci unități de producție și patru centre de inginerie în Timișoara, Sibiu, Carei și Iași. Compania are un centru de distribuție a anvelopelor în București.

La finalul anului 2023, Continental avea peste 20.300 de angajați, din care peste o treime reprezentată de ingineri și informaticieni și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

viewscnt
Afla mai multe despre
continental
anvelope