Ford reduce prețul SUV-ului electric Mustang Mach-E

Ford reduce prețul SUV-ului electric Mustang Mach-E
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2023

Producătorul auto american Ford a anunțat că a decis să taie prețurile pentru SUV-ul Mustang Mach-E pe piața din China, cu 40.000 yuani (5.700 de dolari), în încercarea de a stimula cererea pentru automobilele sale electrice, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Oferta este valabilă până la finalul lunii aprilie, în condițiile în care China este cea mai mare piață auto din lume, scrie Agerpres.

Volkswagen, posibilă amânare a fabricii de baterii din Europa de Est CITEȘTE ȘI Volkswagen, posibilă amânare a fabricii de baterii din Europa de Est

Mașinile Mustang Mach-E sunt acum disponibile în China la prețuri începând de la 209.900 yuani, după discount, a anunțat un reprezentat al Ford China.

Producătorul auto american a redus deja prețurile pentru Mach-E cu 5.900 pe piața din SUA. Și Tesla a anunțat că a decis să taie prețurile pentru Model S și Model X pe piața din SUA, cu 5.000, respectiv 10.000 de dolari. Este pentru a doua oară în acest an când Tesla anunță reduceri de prețuri, după ce în luna ianuarie a tăiat prețurile globale pentru vehiculele sale electrice cu până la 20%.

În noiembrie, Ford anunța că accelerează producția Mustang Mach-E și pe plan global ar urma să fabrice 270.000 de unități până la finalul lui 2023. Compania produce Mach-E în Mexic și China.

Ford a vândut anul trecut 39.458 modele Mach-E pe piața din SUA, un avans de 45% față de 2021, dar în China a vândut doar 7.782 unități. Conform datelor CAAM - Asociația Producătorilor Auto din China - Tesla a vândut anul trecut 455.091 Model Y pe piața chineză. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
mustang mach-e