Forza Rossa revine cu un nou showroom în Otopeni

Forza Rossa revine cu un nou showroom în Otopeni
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 19 ian 2018

Ferrari are un nou showroom în România, unul dintre cele mai mari din Europa, începând de vineri, 26 ianuarie, când va fi inaugurarea oficială. Clădirea aparține importatorului Forza Rossa, companie a soției fostului ministru Ioan Bazac.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Importatorul pentru România al mașinilor Ferrari, Forza Rossa Holding Limited, companie care aparține familiei Bazac (fostul ministru al Sănătății în Guvernul Boc Ioan Bazac și soția sa Camelia), a amenajat un nou sediu pentru showroomul mărcii Ferrari în România, într-o clădire nouă, cu o suprafață de circa 4.000 de metri pătrați, construită pe un teren ocupat anterior de un magazin de uși și ferestre aparținând firmei Azzura Serv.

Forza Rossa a cumpărat noul sediu, care se află chiar în zona centrală a orașului Otopeni, pe Calea București nr. 91, și l-a amenajat pentru a îndeplini toate criteriile de exigență ale mărcii Ferrari.

Înainte de lansarea oficială, la finalul anului trecut, clienții Ferrari din România au fost invitați să vadă noul sediu și să asiste la prezentarea noului Ferrari 812 Superfast.

La evenimentul de deschidere al noului showroom Ferrari va participa acum, alături de Camelia Bazac, vicepreședintele Ferrari Enrico Galliera.

Ferrari vrea să fabrice o supermașină electrică cu care să concureze Tesla CITEȘTE ȘI Ferrari vrea să fabrice o supermașină electrică cu care să concureze Tesla

Forza Rossa a devenit importator al mărcii Ferrari în România în 2007, când a deschis sediul și showroom-ul din Otopeni, prin intermediul Forza Rossa Romania, o companie care era deținută de soții Bazac prin intermediul Forza Rossa Holding, offshore din Cipru, alături de un cetățean italian.

Ulterior, în 2009, Forza Rossa România a deschis și magazinul Ferrari, pe Calea Victoriei. În 2016, ambele au fost închise, din cauza suspendării contractului cu Ferrari. Compania și-a schimbat numele și a fost închisă, ca urmare a problemelor financiare.

Noua companie care va reprezenta marca Ferrari în România este Forza Rossa Holding LTD, fostul acționar al companiei românești, în care ex-ministrul Bazac nu mai deține acțiuni, potrivit declarațiilor făcute de Camelia Bazac. Compania și-a deschis punct de lucru în România în martie 2017.

Anul trecut, în România au fost înmatriculate 7 mașini Ferrari noi, cu 3 mai multe decât în 2016, respectiv două exemplare F12, un 488 Spider, un California T, un 458, și un La Ferrari. De asemenea, au mai fost înmatriculate 13 modele Ferrari second hand.

viewscnt
Afla mai multe despre
forza rossa
ferrari
showroom ferrari