FOTO Alte troleibuze Solaris au fost scoase pe străzile Bucureștiului

FOTO Alte troleibuze Solaris au fost scoase pe străzile Bucureștiului
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2024

Un număr de 24 de troleibuze noi Solaris se află în circulație de astăzi pe străzile din Capitală și înlocuiesc vechile mijloace de transport în comun.. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

15 dintre acestea circulă pe linia 93 și alte 9 pe linia 61. 

Wizz Air apelează la reduceri CITEȘTE ȘI Wizz Air apelează la reduceri

Următoarele troleibuze noi Trollino 12 m vor completa linia 61, până la înnoirea totală a flotei, fiind propusă spre modernizare și înlocuire și flota troleibuzelor care circulă pe linia 90.

FOTO Alte troleibuze Solaris au fost scoase pe străzile Bucureștiului

Anterior, 15 troleibuze Solaris din cele 100 achiziționate de Primăria Municipiului București au fost puse în circulație pe străzile Capitalei.

Troleibuzele Solaris au o lungime de 12 metri, aer condiționat, rampă de acces pentru pasagerii cu mobilitate redusă, podea coborâtă, prize pentru încărcarea dispozitivelor mobile ale călătorilor, computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS și comunicare online, sistem de informare audio-video și sisteme de numărare a călătorilor.

Producător de trenuri de stat chinez, ținta primei anchete a Comisiei Europene privind subvențiile de stat străine neloiale CITEȘTE ȘI Producător de trenuri de stat chinez, ținta primei anchete a Comisiei Europene privind subvențiile de stat străine neloiale

Totodată, aceste troleibuze au o autonomie de 20 kilometri, având funcția de autobuz pe trasee neelectrificate, iar conectarea/deconectarea la/de la rețeaua electrificată se face autonom, din cabina șoferului, arată Nicușor Dan pe Facebook.

Pentru achiziția celor 100 de troleibuze, Primăria Municipiului București a obținut fonduri nerambursabile de la Administrația Fondului pentru Mediu.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicusor dan
troleibuze