FOTO Anunț: Când vor fi lansate în România Audi e-tron, Skoda Scala și VW Passat

FOTO Anunț: Când vor fi lansate în România Audi e-tron, Skoda Scala și VW Passat
scris 20 mar 2019

Importatorul mărcilor Volkswagen Group în România a anunțat când vor ajunge pe piața locală mașinile care au fost prezente la Geneva. Cele mai importante premiere vor fi Audi e-tron și Skoda Scala și Kamiq.

Cel mai mare grup auto din lume, Volkswagen, a avut și cele mai multe premiere la Geneva, chiar dacă salonul elvețian nu este salonul „de casă” al grupului. Cele mai spectaculoase noutăți au fost prezente la standul Audi, unde Sportback e-tron și Q4 e-tron au anunțat ce va face marca în viitor. Dar mult mai aproape de public a fost SUV-ul e-tron, care a fost dezvăluit în premieră anul trecut, dar care vine în România în luna aprilie, potrivit importatorului.

Marca Volkswagen a prezentat la Geneva face-liftul Passat, care va fi lansat de asemenea anul acesta, în toamnă, pe piața locală, alături de versiunile R-Line ale unor modele.

Cel puțin la fel de populară pe piața din România, Skoda va avea o serie de noutăți pentru public, începând cu noul model Scala. Acesta reprezintă o premieră și pentru marcă, fiind primul hatchback compact al cehilor. Importatorul spune că va fi disponibil pe piață din vara acestui an, ceea este o veste bună pentru fani. Dar Skoda a mai lansat și SUV-ul Kamiq, care însă va întârzia până la sfârșitul anului, când va fi lansat oficial în România.

ULTIMA ORĂ Cu acordul Guvernului, Senatul a aprobat legea pentru serviciile de ridesharing: Platforme ca Uber și Taxify vor trebui înregistrate fiscal în România și vor raporta cursele autorităților. Va fi impusă taxă anuală CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Cu acordul Guvernului, Senatul a aprobat legea pentru serviciile de ridesharing: Platforme ca Uber și Taxify vor trebui înregistrate fiscal în România și vor raporta cursele autorităților. Va fi impusă taxă anuală

„Modelele prezentate la Geneva indică noile direcții din piața auto. Mașinile electrice, cu  grad ridicat de autonomie și interconectate vor fi viitorul  industriei. Ne bucură faptul că vom putea lansa în scurt timp multe din aceste modele și în România. Curând vom organiza un eveniment de prezentare a noului e-tron de la Audi, un model care redefinește condusul electric. De asemenea, venim în România de anul acesta cu noul Passat care permite condusul parțial automatizat până la viteze de 210 km/h. Ne bucură să vedem și pașii făcuți de mărci precum SKODA sau SEAT în domeniul electrificării flotei. SKODA vine anul acesta în România cu noul său SUV, dar și cu noua variantă de design pentru Scala”, a declarat Brent Valmar, director general Porsche România.

FOTO Anunț: Când vor fi lansate în România Audi e-tron, Skoda Scala și VW Passat

FOTO Anunț: Când vor fi lansate în România Audi e-tron, Skoda Scala și VW Passat

viewscnt
Afla mai multe despre
audi e-tron
vw passat
skoda scala
skoda kamiq
lansare românia passat
noua scala