FOTO Hyundai a prezentat noul Santa Fe, cu un design ce amintește de Land Rover

FOTO Hyundai a prezentat noul Santa Fe, cu un design ce amintește de Land Rover
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 19 iul 2023

Sud-coreenii de la Hyundai au dezvăluit primele imagini și informații referitoare la noua generație a SUV-ului de clasă mare, Santa Fe, care primește un design complet nou, cu linii ce amintesc izbitor de Land Rover Defender.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

A cincea generație a SUV-ului Hyundai Santa Fe a fost prezentată de sud-coreeni, împreună cu primele informații, destul de sumare, referitoare la dotări și absolut deloc la motorizări.

TAROM inaugurează cea mai nouă platformă pentru aeronave a Aeroportului Internațional Henri Coandă CITEȘTE ȘI TAROM inaugurează cea mai nouă platformă pentru aeronave a Aeroportului Internațional Henri Coandă

Trăsăturile off-road sunt foarte bine puse în valoare de noul deisgn, însă mașina are proporții și linii extrem de moderne, robuste, cu o parte frontală aproape verticală și blocuri optice cu o suprafață mare, având o semnătură luminoasă complet nouă, în forma literei H, care se regăsește și în zona luminilor din spate.

FOTO Hyundai a prezentat noul Santa Fe, cu un design ce amintește de Land Rover

„Noul Santa Fe este un SUV care asigura un echilibru între utilizarea de zi cu zi și călătoriile în natură - de la excursii în familie, la experiențe de camping”, a explicat SangYup Lee, șeful Hyundai Global Design Center.

Dacia a vândut mai multe mașini în prima jumătate de an, dar se confruntă cu scăderea pieței auto în Europa. Cotă record pe piața de retail, în premieră locul 1 în Italia. Cele mai vândute modele CITEȘTE ȘI Dacia a vândut mai multe mașini în prima jumătate de an, dar se confruntă cu scăderea pieței auto în Europa. Cotă record pe piața de retail, în premieră locul 1 în Italia. Cele mai vândute modele

La interior, imaginile dezvăluie finisaje premium, cu un display larg, care acoperă atât zona instrumentelor de bord, cât și pe cea de infotainment. Pentru a sublinia caracterul ecologic al noului model, compania spune că a folosit pentru dezvoltarea acestuia materiale durabile, cum ar fi plasticul reciclat (plafon; covorase; spatarele scaunelor - al doilea & al treilea rand) și pielea ecologică (panou de bord & portiere).  

FOTO Hyundai a prezentat noul Santa Fe, cu un design ce amintește de Land Rover

Premiera mondială a noului Hyundai Santa Fe va avea loc abia în luna august, când vor fi făcute publice și informații referitoare la motorizări. Lansarea comercială va avea loc abia peste un an, în a doua jumătate a anului 2024, după cum a anunțat compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai santa fe
noul santa fe