FOTO Primele imagini cu viitorul SUV ce va fi produs la Craiova alături de EcoSport

FOTO Primele imagini cu viitorul SUV ce va fi produs la Craiova alături de EcoSport
scris 17 ian 2019

Publicația online Carscoops a publicat primele imagini-spion, cu SUV-ul ce va fi construit la Craiova, alături de EcoSport. Acesta va fi dezvoltat pe platforma Fiesta, nu va fi 4x4 și va avea un design mult mai sportiv.

Ford se pregătește intens pentru lansarea unui nou SUV, unul subcompact, bazat pe Fiesta, pe piața europeană, modelul fiind anunțat că va intra în producție la Craiova, pe liniile pe care este produs EcoSport. Informațiile cunoscute despre viitorul model sunt puține, cele neoficiale fiind și ele destul de restrânse. Modelul va avea puțin peste 4 metri, va fi concurent direct cu Renault Kadjar, Opel Crossland X și cu VW T-Cross, dar în același timp ar putea lua clienți și de la Dacia Sandero Stepway, acesta fiind, de altfel, segmentul cu cea mai dinamică creștere pe piața din Europa.

Grupul german Daimler începe, la Sebeș, producția unor noi cutii de viteză pentru Mercedes-Benz CITEȘTE ȘI Grupul german Daimler începe, la Sebeș, producția unor noi cutii de viteză pentru Mercedes-Benz

Imagini pot fi văzute AICI.

Ford a anunțat că va investi 200 de milioane de euro la Craiova, ridicând investiția totală la peste 1,5 miliarde euro, și va adăuga un număr de 1.500 de locuri de muncă necesare pentru fabricarea noului model. „Această nouă investiție confirmă continuarea evoluției gamei noastre de modele interesante produse în Europa și subliniază totodată transformarea complexului de producție de la Craiova” spune Steven Armstrong, președinte și CEO Ford Europa, Orientul Mijlociu și Africa.  Pentru a putea introduce noul model în fabricație, uzina din Craiova va primi un al treilea schimb, astfel că numărul de angajați din uzină va ajunge la 5.900 persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
suv
ecosport
ford craiova
foto suv ford