FOTO Record de viteză pe o autostradă din România

FOTO Record de viteză pe o autostradă din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2021

Un radar al Poliției Rutiere a înregistrat o viteză record în România - 288 de kilometri la oră, pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Precedentul record de viteză - 276 de kilometri la oră - data din 2018, când șoferul a fost prins tot pe A3, arată Hotnews.ro.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Anunțul a fost făcut de către Poliția Română, care a publicat imagini cu înregistrările radar - 288 de kilometri la oră. Un alt șofer a fost depistat tot pe autostrada A3, pe tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu, circulând cu viteza de 252 de kilometri la oră.

FOTO Record de viteză pe o autostradă din România

"Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinși și sancționați pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Ce timp de reacție poți să ai la o asemenea viteză?", este mesajul Poliției Române, care nu oferă detalii despre cei doi șoferi.

FOTO Record de viteză pe o autostradă din România

viewscnt
Afla mai multe despre
radar
viteza
politia