FOTO România - Un pod care stă să cadă, cârpit cu prăjini

FOTO România - Un pod care stă să cadă, cârpit cu prăjini
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2023

Un pod din județul Vrancea care traversează râul Râmnic este în pericol de prăbușire. Imagini cu rampa surpată și starea avansată de degradare a podului au apărut în presa locală și au fost preluate de Presshub. Podul se află pe DN 2N și este în administrarea CNAIR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

DN 2N este în administrarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău (DRDP Buzău), Regională înființată în 2022 care a preluat șosele  de la DRDP București, Constanța și Iași, mai arată sursa citată. Ministerul Transporturilor, prin CNAIR nu a făcut investițiile necesare pentru întreținerea, consolidarea și modernizarea mai multor șosele preluate de la Consiliul Județean Vrancea, arată Adevărul.

Edenred plănuiește să angajeze 700 de persoane în domeniul tehnologiei la nivel mondial CITEȘTE ȘI Edenred plănuiește să angajeze 700 de persoane în domeniul tehnologiei la nivel mondial

Suprarea podului era doar o problemă de timp, din cauza faptului că se afla într-o fază avansată de degradare.

După cum se vede în imagini, parapetele de protecție este rupt sau lipsește.

CNAIR a găsit potrivit să sprijine rampa cu o prăjină de lemn.

În plus, s-au impus restricții de tonaj în zona Valea Câmpului, unei surpări a carosabilului pe o scurtă porțiune de drum.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău, restricția de tonaj la 12 tone este pentru podul situat pe DN2L.

viewscnt
Afla mai multe despre
pod
vrancea