FOTO-SPION BMW pregătește de lansare un nou model

FOTO-SPION BMW pregătește de lansare un nou model
scris 25 iul 2019

Primele fotografii-spion cu viitorul model Sera 2 Gran Coupe camuflat au fost publicate chiar de producătorul BMW, în avanpremieră la lansarea pregătită pentru anul acesta, lăsând fără obiect fotografii specializați.

BMW pregătește de lansare un nou model, derivat din hatchback-ul Serie 2. Este vorba despre un sedan-coupe, botezat pretențios Gran Coupe, similar cu celelalte caroserii cu alură sportivă din portofoliul mărcii. Practic, viitorul Serie 2 Gran Coupe readuce caroseria de tip berlină pentru acest segment al bavarezilor, care mai are un coupe clasic, un monovolum și un cabrio, dar și un hatchback, sub numele de Serie 1.

Chiar dacă celelalte modele din familia Seriei 2 sunt dezvoltate pe aceeași platformă cu Seria 1 generația anterioară (F20), noul Serie 2 Gran Coupe nu va avea în comun cu acestea platforma, ci va prelua platforma cu tracțiune față introdusă pe noua Serie 1.

BMW a aplicat un mare cod QR pe modelele camuflate, astfel încât curioșii să poată scana codul și să găsească pe internet cele mai noi informații despre acest model.

Mercedes și Bosch au primit aprobare pentru parcarea mașinilor fără șofer CITEȘTE ȘI Mercedes și Bosch au primit aprobare pentru parcarea mașinilor fără șofer

Printre tehnologiile regăsite pe noul model se numără și ARB, un sistem care limitează patinarea roților, regăsită până acum pe i3. Acesta funcționează împreună cu controlul distribuției de cuplu, astfel încât experiența pe care o trăiesc viitorii proprietari să fie una comparabilă cu cea de pe modele BMW cu tracțiune spate. Pentru pretențioși va fi disponibilă versiunea M235i xDrive, cu tracțiune integrală și motor de 306 CP.

Premiera mondială a lui Serie 1 Gran Coupe va avea loc la Los Angeles, în luna noiembrie.

FOTO-SPION BMW pregătește de lansare un nou model

FOTO-SPION BMW pregătește de lansare un nou model

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
serie 2
bmw gran coupe
bmw serie 1
bmw tractiune fata