Furnizorul de soluții de logistică CHEP România se mută în Floreasca Tower

Furnizorul de soluții de logistică CHEP România se mută în Floreasca Tower
scris 30 mai 2016

CHEP România, subsidiara locală a liderului mondial în servicii de reutilizare prin închiriere a paleților, parte a grupului Brambles, s-a relocat în primul trimestru al acestui an în clădirea de birouri Floreasca Tower.

Furnizorul de servicii logistice, care este prezent pe piața locală din anul 2012, a decis să își mute sediul în zona Barbu Văcărescu - Floreasca pentru a obține mai multă eficiență în activitatea din sediul central și pentru îmbunătățirea calității mediului de lucru.

Noul sediu permite optimizarea rutelor și a timpului alocat transportului, având în vedere proximitatea față de principalul depozit din Ploiești și față de sediile a numeroase companii-client.

„Decizia de relocare a venit din nevoia unui spațiu de lucru mai generos, mai flexibil, localizat cât  mai accesibil. Am luat în calcul și dimensiunea echipei din următorii 3-5 ani, astfel încât, noul spațiu să ne ofere posibilități de expansiune”, a explicat Gabriel Andronescu, Country Manager CHEP Romania.

Leroy Merlin continuă expansiunea în Moldova și deschide magazinul din Bacău CITEȘTE ȘI Leroy Merlin continuă expansiunea în Moldova și deschide magazinul din Bacău

Biroul din România are importanță strategică la nivelul rețelei CHEP, iar echipa locală este formată din 15 angajați – specialiști în vânzări, customer service și manageri regionali, care coordonează operațiunile logistice și de promovare a sistemului CHEP la nivelul regiunii Europa Centrală și Balcani.

DTZ Echinox a intermediat tranzacția de închiriere a spațiului cu o suprafață de aproape 400 de metri pătrați din clădirea deținută de grupul austriac Uniqa Real Estate, proiect care a ajuns în prezent la un grad de ocupare de 95%, după ce în urmă cu doi ani imobilul a trecut printr-un amplu proces de renovare pe fondul plecării chiriașului ancoră.

În anul 2015, departamentul Office al DTZ Echinox a intermediat tranzacții cu spații de birouri din București și din țară cu o suprafață de aproape 20.000 de metri pătrați, iar în primul trimestru al acestui an suprafața cumulata a tranzacțiilor intermediate s-a ridicat la 9.000 de metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
chep romania
floreasca tower
dtz echinox