Mall-ul Shopping City Piatra Neamț, care va fi deschis de NEPI în acest an, este închiriat 80%

Mall-ul Shopping City Piatra Neamț, care va fi deschis de NEPI în acest an, este închiriat 80%
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 25 mai 2016

Fondul sud-african de investiții New Europe Property Investment (NEPI) a anunțat că centrul comercial pe care îl construiește la Piatra Neamț și care va fi deschis în acest an este închiriat în proporție de aproximativ 80%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profit.ro a scris la începutul lunii mai că  Shopping City Piatra Neamț ar urma să fie deschis în aproximativ șapte luni.

Primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a anunțat, la jumătatea lunii aprilie, că a fost emisă autorizația de construcție pentru organizarea de șantier, urmând să fie eliberată și autorizația de construcție a obiectivului, intenția investitorului fiind ca ”până pe 24 noiembrie să finalizeze construcția și să inaugureze mall-ul”, scrie presa locală.

EXCLUSIV Persoanele cu mari averi vor fi obligate de Fisc să achite și o penalitate de nedeclarare dacă sunt prinse cu bani ascunși CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Persoanele cu mari averi vor fi obligate de Fisc să achite și o penalitate de nedeclarare dacă sunt prinse cu bani ascunși

Mall-ul are o suprafață închiriabilă de 27.900 de metri pătrați în Piatra Neamț, oraș care are 86.000 locuitori, iar 245.000 de persoane locuiesc la maxim 45 de minute de mers cu mașina de centrul comercial.

“Pentru dezvoltarea Shopping City Piatra Neamț vom continua tradiția de colaborare și parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internațională, după rețeta de succes pe care am aplicat-o și în alte centre comerciale ale noastre din țară. În același timp, încurajăm și susținem dezvoltarea economiei locale prin încheierea de parteneriate cu cei mai buni furnizori locali de servicii și bunuri”, a declarat Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.

Carrefour România a închiriat aici 10.000 de metri pătrați pentru un hipermarket, iar Cinema City va deschide un cinematograf cu șase săli. Alți chiriași ai centrului comercial se numără C&A, CCC, Orsay și Pepco.

Hipermarketul Carrefour va avea o  suprafață de vânzare de 7.500 metri pătrați, 50.000 de articole la vânzare și 250 de angajați.

Pe zona de retail, NEPI are mai multe proiecte printre care Mega Mall, Iris Titan Shopping Centre sau Promenada Mall în București și mai multe centre comerciale în țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi
mall
piatra neamt
inaugurare