Grampet lansează operațiunile Eurorail Logistics doo Serbia și devine primul operator privat român de profil în Serbia

Grampet lansează operațiunile Eurorail Logistics doo Serbia și devine primul operator privat român de profil în Serbia
scris 21 nov 2018

Grupul Grampet, deținut de Gruia Stoica, a lansat operațiunile Eurorail Logistics doo Serbia, devenind primul operator privat român de profil prezent în acest moment în Serbia.

Eurorail Logistics doo Serbia este cel mai tânăr operator din grup, fiind licențat pentru transportul intern și internațional de mărfuri pe calea ferată și manevră industrială din 2013. 

Grupul mai operează în Ungaria, Bulgaria, Moldova, Slovacia, Croația, Austria, Germania și, de curând, Grecia, având o strategie de extindere în alte 7 țări.

Proprietarul Brico Depot va ieși de pe piețele din Rusia, Spania și Portugalia CITEȘTE ȘI Proprietarul Brico Depot va ieși de pe piețele din Rusia, Spania și Portugalia

Grupul își propune să angajeze circa 100 de persoane anul viitor, cu precădere mecanici, ingineri, dispeceri și RTV-iști.

Grupul Grampet cuprinde Grup Feroviar Român și mai multe companii din domeniul proiectării, producerii, reparării, modernizării de material rulant, precum Electroputere VFU, Reloc Craiova, Reva Simeria.

viewscnt
Afla mai multe despre
grampet
eurorail logistics doo serbia